• 6 mån öppet köp på garn / Fri frakt från 1200 SEK inom Sverige/ Leveranstid 1-3 vardagar

Hemleverans

Det går att få hemleverans på två sätt:

  • Till dörr med PostNord Varubrev med vissa begränsningar (leverans vid dörr kan ej garanteras!)
  • Hemleverans med PostNord Mypack

Ej fraktfritt vid hemleverans med MyPack eftersom jag skulle gå back då. Aktuell fraktkostnad ser du i kassan när du har lagt varor i varukorgen. Leverans inom 1-4 vardagar.

Till dörr med PostNord

Detta alternativ går att få för paket upp till max 500g inklusive förpackning. Paketet skickas spårbart som Varubrev till din brevlåda, om paketet inte passar i brevlådan lämnas det vid dörren och du får en avisering.

OBS! PostNord delar inte ut Varubrev med tilläggstjänsten Leverans vid dörr om PostNord bedömer att utdelning av dessa försändelser inte kan ske vid dörren. PostNord delar inte heller ut Varubrev med tilläggstjänsten Leverans vid dörr, vid dörren på lantbrevbärarlinjer. Om leverans av Varubrev med tilläggstjänsten Leverans vid dörr inte kan ske, erhåller mottagaren i stället en avisering om att försändelse finns att hämta hos PostNord.

OBS! Leverans vid dörr innebär att leverans sker vid dörr utan extra omslag, att försändelsens anses utdelad när PostNord avlämnar försändelsen till den angivna mottagarens adress samt att det är till Yarnfinity som du ska vända sig till vid en eventuell reklamation.

OBS! Genom att välja detta leveransalternativ godkänner du ovanstående villkor!

Hemleverans med PostNord MyPack

Detta alternativ har ingen övre viktgräns och leverans sker garanterat till dörr. Du får en avisering med leveransalternativ.